laddar batterierna

Buonasera!
ah nu amici, nu laddar jag inför min resa till Milano. För dom som inte redan hört så kommer jag göra en månads praktik på Armani med deras Florist team. jag är sjukt nervös mycket för att jag inte haft sån tur med hälsan den senaste tiden men också för att jag vet att dom är så grymt duktiga.
jag har inga förväntningar alls på vad jag kommer få göra och hur involverad i arbetet jag kommer få vara men självklart hoppas jag på en helt fantastisk uplevelse.
 
jag kommer åka dit lite innan då ska jag passa på och kolla in denna butik:http://www.vincenzodascanio.it/
jag vill bara tipsa alla kolla deras Facebook sida dessa mästervärk dom gjort bröllop,events osv, är helt magiska
man kan bara drömma sig bort..
 
 
 
En annas insperations sida som man lär sig mycket av är http://www.bloomtube.com/
dom laddar upp videoklipp där man ser steg för steg med olika tekniker!
hur bra som helst och det är helt gratis att registrera sig! många videos finns även på youtube
 
 
Det känns skönt att jag ska åka till Milano för jag känner till staden jag vet hur metron funkar, jag har hittat ett bra boende och jag har en del vänner som bor kvar, hehe känns faktiskt riktigt skönt också att komma dit och inte modella längre. Det är en del av mitt liv som jag alltid kommer ha som ett sån häftig upplevelse men jag aldrig skulle kunna tänka mig göra igen, ett avslutat kapitel.
men som jag sa till Maria för ett tag sedan, Milano eller resten världen däremot är jag inte klar med än, jag längtar efter världen för det finns så mycket mer att se!
 
 
passar på och bjuder på lite gamla minnen ifrån mitt modellande i milano.
 
Självklart ska jag uppdatera bloggen så ofta jag kan, tråkigt att jag inte hinner träffa alla i klassen innan men jag vill bara hälsa er allt gott på era praktikplatser och kämpa på! ni är grymma!
 
ses snart!
Amanda