praktik

 
 
heej alla glada! det var ett tag sedan jag skrev nu.
 
vi har ju då haft självstudier en vecka vilket jag inte har så mycket att säga om. det är inte min starka sida att sitta ner ta sig tid själv och plugga men jag måste ändå säga att det gick bra.
jag pluggade då i Italien och lite i Sverige.
 
sedan var jag tyvärr på en begravning under den veckan vilket var självkart väldigt sorligt, men det som var intressant att se hur en annan kultur arrangerade begravningar men blomsterarrangemang. det var betydligt mycket större i Italien.
 
 
den här veckan då började på tisdag första dagen på praktiken. Det var väldigt spännande och kul.
jag praktiserar på Blomsterhallen i Skövde. Det är en ganska stor butik dom har även lite inredning väldigt bra! jag gillar butiken och framförallt är det ett härligt gäng tjejer som jobbar där! jag kände mig trots all deras stress varmt välkommen det var kul!
 
så första dagen hade dom lite mycket att göra efter påskhelgen så jag försökte hjälpa till att diska vasar och plocka iordning och varuhantera dagens leverans samt lite prismärkning.
 
andra dagen då började ja med att packa upp lite nya vasar, prismärka, städa butiken inför öppning sen ta hand om lite blommor snitta om och till slutet av dagen gjorde jag även 16 tulpanbuketter med vaxblomma till.
 
det gick bra med första tulpansorten men dom orange färgade tulpanerna hade förmodligen inte fått vattendra rätt för dom var liksom lite..slappa om man säger så, då lärde en av tjejerna mig att jag kunde göra spiralbuketten men hålla blommorna neråt så bladen la sig rätt. smart! bara det att jag glömde att kolla hur pass jämt i nivå tulpanerna låg. då blev jag lite bitter på mig själv men man lär sig av sina misstag!
 
Torsdag fredag tillbaka till skolan!
 
det var kul med för då fick man höra vad alla andra hade fått göra!
sedan började vi med veckans tema: Begravningskrans! wohooo
det var kul men också svårt! jag tyckte att min krans tillslut blev bra men jag blir missnöjd över att jag är så långsam för jag vet att det inte kommer finnas den tiden att stå och peta och fixa när jag kommer ut i butik.
 
imorgon ska jag till praktiken wihooo! ha en fortsatt trevlig söndag alla!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: syster

Tycker de du gör ser väldigt proffsigt ut.

2013-04-10 @ 22:39:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: